Hodnocení knihy

Stativ nízký 500

Stativ navržený pro větší pohodu při pozorování monokulárem nebo fotografování v každém prostředí. Pro větší pohodlí budete při pozorování monokulárem potřebovat stabilní stativ. Lehký a skladný mini stativ si můžete vzít pokaždé sebou i do nejnáročnějšího terénu, jako například do hor. Při pozorová...

Celý popis

Médium: Knihovna věcí
Jazyk: Čeština
Témata:

Obálka není dostupná...

Shrnutí: Stativ navržený pro větší pohodu při pozorování monokulárem nebo fotografování v každém prostředí. Pro větší pohodlí budete při pozorování monokulárem potřebovat stabilní stativ. Lehký a skladný mini stativ si můžete vzít pokaždé sebou i do nejnáročnějšího terénu, jako například do hor. Při pozorování monokulárem docílíte nejlepší možný obraz, když budete používat stativ. Čím víc totiž zoomujete, tím větší vyvoláváte mikrochvění, takže zaostřit na zvíře nebo pozorovanou scénu je obtížnější. Šroub 3/8" je kompatibilní se všemi fotoaparáty a monokuláry. Otočná hlava se pohybuje na 3 osách způsobem, který se přizpůsobí veškerým potřebám, se kterými se můžete v terénu setkat.
Fyzický popis: 1 stativ ; 230 × 60 × 83 mm (složený). 465 g, výška rozloženého stativu - od 26 do 35 cm. Maximální přípustná nosnost: 3 kg. Obal taška KV.