Hodnocení knihy

Pěstování hub : metody, postupy, zpracování /

Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť – ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, j...

Celý popis

Hlavní autor: Lynch, Tavis
Další autoři: Štorkánová, Anna, 1950-
Médium: Kniha
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Euromedia, 2019
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:

Obálka není dostupná...

Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Signatura: 635
Jednotka 420800199096 Půjčenodo: 25. 4. 2019