Hodnocení knihy
Revoluce v opravdovém jídle : radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování /
Publikace představuje výživový směr Banting, který je založen na konzumaci pokrmů s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem tuků. Obsahuje recepty na rozmanitá jídla, připravená z masa, mořských plodů, vajec, sýrů, zeleniny či ořechů.
Hlavní autor: | Noakes, Timothy, 1949- |
---|---|
Další autoři: | Proudfoot, Jonno, Creed, Sally-Ann, 1952-, Schultze, Petra, 1987- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Woodcote :
Publixing,
[2017]
|
Témata: |
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit
Externí sklad, dodání do 48 h
Signatura: |
641 |
---|---|
Jednotka 420800193477 | Dostupné |