Hodnocení knihy

Revoluce v opravdovém jídle : radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování /

Publikace představuje výživový směr Banting, který je založen na konzumaci pokrmů s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem tuků. Obsahuje recepty na rozmanitá jídla, připravená z masa, mořských plodů, vajec, sýrů, zeleniny či ořechů.

Hlavní autor: Noakes, Timothy, 1949-
Další autoři: Proudfoot, Jonno, Creed, Sally-Ann, 1952-, Schultze, Petra, 1987-
Médium: Kniha
Jazyk: Čeština
Vydáno: Woodcote : Publixing, [2017]
Témata:

Obálka není dostupná...

Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit

Externí sklad, dodání do 48 h

Signatura: 641
Jednotka 420800193477 Dostupné