Hodnocení knihy

Česká republika : interaktivní mluvící puzzle /

Interaktivní mluvící puzzle z edice Kouzelné čtení seznámí děti od 5 let s Českou republikou. Děti si puzzle nejprve složí a poté mohou s Elektronickou Albi tužkou poznávat zákoutí naší země. Dozví se spoustu zajímavostí ze všech koutů a seznámí se i s našimi sousedícími státy. Získané znalosti si...

Celý popis

Série: Kouzelné čtení
Hlavní autor: Šplíchal, Antonín, 1947-
Další autoři: Malá, Eva
Médium: Interaktivní mluvící hra
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Albi, 2017
Vydání: 1. vydání
Edice: Kouzelné čtení
Témata:
hry
On-line přístup: Soubor pro Albi tužku
Související díla: Kouzelné čtení

Obálka není dostupná...

Shrnutí: Interaktivní mluvící puzzle z edice Kouzelné čtení seznámí děti od 5 let s Českou republikou. Děti si puzzle nejprve složí a poté mohou s Elektronickou Albi tužkou poznávat zákoutí naší země. Dozví se spoustu zajímavostí ze všech koutů a seznámí se i s našimi sousedícími státy. Získané znalosti si mohou ověřit v zábavných kvízech, kde si mohou vybrat ze 3 kategorií. Máte už doma knihu Česká republika? Nezoufejte. Puzzle obsahuje i jiné zajímavosti a primárně je určeno pro menší děti, pro které je kniha prozatím náročná. Máte doma puzzle Můj stát? Ani tady nemusíte klesat na mysli. Puzzle Můj stát seznamuje děti zejména se symboly státnosti, kdežto puzzle Česká republika uči menší děti poznat, kde žijeme a ukazuje největší zajímavosti naší země, včetně jednoduchého představení sousedních států.
Popis jednotky: Název z krabice
Hra funguje pouze s elektronickou Albi tužkou, která není součástí balení - k její správné funkci je nutné stáhnout audio soubory, které jsou zdarma dostupné na webových stránkách www.kouzelnecteni.cz. K přenosu audio souborů je potřeba počítač.
Hrací doba: 20-30 minut
Fyzický popis: 1 hra : puzzle, barevná ; v krabici 20 x 30 x 6 cm + 1 pravidla, 100 dílků puzzle
Uživatelské určení: Pro 1 hráče od 5 do 99 let
ISBN: 8590228030856