Hodnocení knihy
Domácí řeznická kuchařka /
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a...
Hlavní autor: | Dušátko, Josef |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2016
|
Vydání: | 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress |
Témata: |
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit
Externí sklad, dodání do 48 h
Signatura: |
641 |
---|---|
Jednotka 420800172804 | Dostupné |