Hodnocení knihy

Domácí řeznická kuchařka /

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a...

Celý popis

Hlavní autor: Dušátko, Josef
Médium: Kniha
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : CPress, 2016
Vydání: 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress
Témata:

Obálka není dostupná...

Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit

Externí sklad, dodání do 48 h

Signatura: 641
Jednotka 420800172804 Dostupné