Hodnocení knihy
Velká japonská kuchařka /
Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu suši i japonských specialit krok za krokem. Návody, jak připravit ryby, rýži, zeleninu a výběr kuchyňského náčiní, doplňují další důležité...
Hlavní autor: | Okamura, Tomio, 1972- |
---|---|
Další autoři: | Krejčíková Okamura, Mie, 1976- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Fragment,
2013
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Jídlo & nápoje
|
Témata: |
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit
Externí sklad, dodání do 48 h
Signatura: |
641 |
---|---|
Jednotka 420800154884 | Dostupné |