Hodnocení knihy

Velká japonská kuchařka /

Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu suši i japonských specialit krok za krokem. Návody, jak připravit ryby, rýži, zeleninu a výběr kuchyňského náčiní, doplňují další důležité...

Celý popis

Hlavní autor: Okamura, Tomio, 1972-
Další autoři: Krejčíková Okamura, Mie, 1976-
Médium: Kniha
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Fragment, 2013
Vydání: 1. vyd.
Edice: Jídlo & nápoje
Témata:

Obálka není dostupná...

Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit

Externí sklad, dodání do 48 h

Signatura: 641
Jednotka 420800154884 Dostupné