Hodnocení knihy
Vejce nebo slepice /
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...
Hlavní autor: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Další autoři: | Pšenička, Michal, Hrbková, Alena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: |
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
641 |
---|---|
Jednotka 420800151537 | Dostupné |