Hodnocení knihy

Vejce nebo slepice /

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...

Celý popis

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Další autoři: Pšenička, Michal, Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:

Obálka není dostupná...

Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Signatura: 641
Jednotka 420800151537 Dostupné