Hodnocení knihy

Molekulární kuchyně , aneb, molekuly, které vaříme, jíme a pijeme /

Molekulární gastronomie - mezioborová věda, snaží se popsat a pochopit gastronomické jevy už od samotných molekul. Týká se nejen tepelné úpravy pokrmů, ale i důležitých přeměn potravin za nižších teplot za účasti enzymů, živých kvasinek a užitečných bakterií. Kuchaře vede k novým postupům a neobvykl...

Celý popis

Variantní název: Molekulární kuchyně
Hlavní autor: Raab, Miroslav, 1938-
Médium: Kniha
Jazyk: Čeština
Vydáno: V Praze - Podlesí Dauphin 2016
Edice: Sporáček
Témata:

Obálka není dostupná...

Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Signatura: 641
Jednotka 420800174820 Dostupné