Hodnocení knihy
Molekulární kuchyně , aneb, molekuly, které vaříme, jíme a pijeme /
Molekulární gastronomie - mezioborová věda, snaží se popsat a pochopit gastronomické jevy už od samotných molekul. Týká se nejen tepelné úpravy pokrmů, ale i důležitých přeměn potravin za nižších teplot za účasti enzymů, živých kvasinek a užitečných bakterií. Kuchaře vede k novým postupům a neobvykl...
Variantní název: |
Molekulární kuchyně |
---|---|
Hlavní autor: | Raab, Miroslav, 1938- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
V Praze - Podlesí
Dauphin
2016
|
Edice: |
Sporáček
|
Témata: |
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
641 |
---|---|
Jednotka 420800174820 | Dostupné |